portfolio overzicht huisstijl logo website gerdysign index contact gerdysign sint-oedenrode
 

 

 

CURSUS

CURSUS

Dat het leuk en leerzaam is om allerlei cursussen te volgen, daar kan ik over meepraten. Al heel wat jaren ben ik in de schoolbanken te vinden.

Maar daarnaast heb ik natuurlijk ook een lesbevoegdheid en vind ik het leuk om aan eenlingen of kleine groepen les te geven. Dit kan voor particulieren zijn, maar ook voor bedrijven die bijvoorbeeld willen dat de medewerkers kennis opdoen van bijvoorbeeld het programma Photoshop. Het kan variëren van een paar lessen tot een complete cursus, net waar behoefte aan is.

Een tijd geleden was er bijvoorbeeld iemand, die vanwege zijn werk aan de slag moest met het programma Indesign. Hij had nog niet eerder gewerkt binnen het programma, vandaar dat we eerst hebben gekeken naar wat hij precies nodig had. De lessen werden daarop aangepast.
Het zijn uiteindelijk een 5-tal lesuren geworden. Daarna helemaal klaar om er zelf mee aan de slag te gaan. Toen hij na een paar weken toch nog tegen wat problemen aanliep, hebben we nog twee keer een telefonische 'les' gehad.

Programma's waarbij ik je misschien zou kunnen helpen zijn: Indesign, Photoshop, Illustrator, After Effects, Dreamweaver, Drupal of  combinatie daarvan.

Denk daarbij dan aan bijvoorbeeld:

>   Een logo ontwerp, wat komt daar allemaal bij kijken, waar moet ik rekening mee houden en hoe pak ik dat aan;
>   Er moet een folder gemaakt worden, wat zet ik daarin en hoe begin ik daaraan;
>   Je wilt graag een goede basiskennis van een van de programma's zodat je daarna zelf aan de slag kan;
>   Welke foto's bewaar ik en welke gooi ik weg en hoe bewerk ik ze daarna als dat nodig is.

                          

Als je nu denkt, dat zou ook iets voor mij of mijn bedrijf zijn, dan laat het me weten. We maken samen een pakket helemaal op maat en kijken waar en wanneer we de lessen kunnen inplannen.

Eerst nog wat meer informatie willen hebben, of nog een paar vragen stellen, dat kan natuurlijk altijd. 
Kijk dan even op de contactpagina voor mijn gegevens.

Wie weet tot ziens!